Μπάσκετ

Εθνική: Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα τους συνεργάτες του Ρικ Πιτίνο στο… σταφ της Εθνικής ομάδας.

Μετά από λίγες ανάσες, η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά συνεχίστηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ. Νέο πρόσωπο, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος ενσωματώθηκε στις προπονήσεις έχοντας ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του με τους Λέικερς, ενώ τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι διεθνείς από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Προμηθέα και Λαύριο, αλλά και ο Νικ Καλάθης.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο του Ρικ Πιτίνο, το οποίο απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο (Περιστέρι), Ηλία Παπαθεοδώρου (μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ), Θανάση Σκουρτόπουλο (Ηρακλής), Νίκο Παππά (στο σταφ του Παναθηναϊκού), Ισίδωρο Κουτσό (στο σταφ του Λαυρίου) και Κώστα Μάμαλη (μέχρι πρότινος στο σταφ του Ήφαιστου Λήμνου).

Γυμναστές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα λόγω υποχρεώσεων με την ΤΣΣΚΑ και ο Νίκος Παπαβασιλείου (αεκ) . Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης, φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button