Ποδόσφαιρο

Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα!

Ο Άρης στις 28 Ιουνίου θα ταξιδέψει για την Αυστρία και θέλει μέχρι τότε να έχει προχωρήσει με τα θέματα που “καίνε”, όσον αφορά μεταγραφές, ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.

Ντιόπ, Καμάτσο και Πίρσμαν είναι τρεις κινήσεις που φέρνουν μία ισορροπία, αλλά χρειάζονται κάποιες ακόμα, για τις οποίες οι κιτρινόμαυροι θα φουλάρουν αυτήν την εβδομάδα. Το φορ παραμένει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και πιο συγκεκριμένα σε αυτό το πρώτο… κύμα κινήσεων που θέλει να κάνει η ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Άρης θέλει άμεσα δεξί μπακ, στόπερ και ένα δεκάρι, για να υπάρχει μία ικανοποιητική βάση, με την οποία θα δουλέψει ο Χερμάν Μπούργος στην Αυστρία. Στον επιθετικό και στο 10άρι είναι εκεί που πέφτει το πιο πολύ βάρος μέχρι στιγμής και οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων υπάρχει η περίπτωση του Χαβιέ Ματίγια, με τις δύο πλευρές να έχουν μία νέα επαφή τις επόμενες μέρες για να βρεθεί η “χρυσή τομή”, ενώ για τους υπόλοιπους, Γκάμα, Δεληζήση και Σάκιτς δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Τέλος στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων υπάρχουν οι Λούμορ, Ντένις και Χαϊροβιτς, με τον πρώτο να είναι πιο εύκολο να αποχωρήσει.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button