Μπάσκετ

«Είναι πολύ έξυπνος, με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του»-Σταρ του NBA αποθεώνει τον Βεζένκοφ!

Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί παίκτη των Σακραμέντο Κινγκς και ο σταρ της ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντε΄Αρον Φοξ, πραγματοποίησε ορισμένες δηλώσεις, αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά του άλλοτε παίκτη του Άρη.

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια ο Φοξ τόνισε πως «Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button