Γενικά

Δύσκολο μονοπάτι για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο τέταρτο του Σάσα Ζβέρεφ στη Ρώμη και ο Γερμανός είναι ο πιθανός αντίπαλός του στη φάση των «16».

Μέχρι τότε, πάντως, έχει δρόμο, καθώς μετά το μπάι του πρώτου γύρου θα παίξει με τον νικητή του ματς Λεχέτσκα-Μιλέρ, ενώ στον τρίτο γύρο ο πιθανότερος αντίπαλός του είναι ο Αρτούρ Φις, τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ.

Μετά τον Ζβέρεφ, που είναι ο λογικός αντίπαλος στους «16», ο Λορέντζο Μουζέτι είναι το πιθανότερο εμπόδιο στα προημιτελικά και ο Κάρλος Αλκαράθ στα ημιτελικά. Στην ίδια πλευρά είναι και ο Τζακ Ντρέιπερ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο Γιάνικ Σίνερ, που επιστρέφει στη δράση μετά την τρίμηνη τιμωρία του λόγω ντόπινγκ και θα παίξει στον δεύτερο γύρο με τον νικητή του αγώνα Ναβόνε-Τσινά.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν στις 7/5.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button