Μπάσκετ

“Δύο μήνες εκτός ο ΛεΜπρόν”

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι Λέικερς, με τον τραυματισμό του Αμερικανού σούπερ σταρ στους κοιλιακούς.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει χάσει τα ματς κόντρα σε Θάντερ και Μπλέιζερς, λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς, που αποκόμισε στη νίκη των Λέικερς επί των Ρόκετς στις 3 Νοέμβρη. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς είναι ύπουλο και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Ωστόσο επί του θέματος τοποθετήθηκε ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης των λιμνάνθρωπων, Φραντζέσκο, ο οποίος παρουσίασε το σκεπτικό του.

Εκεί αναφέρεται πως η περιόδος αποχής ενός αθλητή μετά από τέτοιους τραυματισμούς, εκτιμάται σε 4-8 εβδομάδες, αν υπάρχει η πιο ήπια ή μέτρια μορφή του συγκεκριμένου προβλήματος στους κοιλιακούς.

Μάλιστα έκανε σύγκριση με την καταπόνηση που δέχεται το σημείο, συγκρίνοντας ένα σερβίς στο τένις, με ένα κάρφωμα με το ένα χέρι στο μπάσκετ. Μάλιστα έβαλε και στη εξίσωση την τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, αναφέροντας πως σε αρκετές περιπτώσεις χτυπά το μπαλάκι με 105 μίλια την ώρα στο σερβίς της, επιβαρύνοντας τη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Βασιλιάς έκανε τουλάχιστον ένα κάρφωμα με το ένα χέρι απέναντι στο Χιούστον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button