Ερασιτέχνης

Δύο κινήσεις δείχνουν ότι ο Άρης βρίσκεται στον σωστό δρόμο!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη ξεκίνησε το rebuilt την περσινή χρονιά και φέτος στοχεύει ψηλότερα.

Μετά τον χαμένο τελικό ανόδου με τον Ηρακλή, οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν σε μία δύσκολη κατάσταση. Με ένα ρόστερ στο οποίο οι περισσότερες αθλήτριες δεν είχαν συμπληρώσει τα 20 τους χρόνια, είχαν στόχο την παραμονή στην Α2, έστω και μέσα από τα πλέι-άουτ.

Τελικά η ομάδα τα κατάφερε και στη διαδρομή κατάφερε να αναδείξει και πρωταγωνίστριες. Παίκτριες που παίρνοντας εμπειρίες δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά στο μέλλον.

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει «γάντι» σε Γιάνταη και Μπαλτζή. Δύο κορίτσια που η καθεμία επιτέλεσε τον ρόλο της τέλεια και είναι στα «ραντάρ» των ομοσπονδιακών προπονητών.

Ο Άρης με πολύ γρήγορες κινήσεις ανανέωσε τις νεαρές αθλήτριες, πάνω στις οποίες μπορεί να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος, με απώτερο στόχο να διεκδικηθεί και πάλι αργά ή γρήγορα η άνοδος στην πρώτη κατηγορία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button