Ποδόσφαιρο

Δυνατή κίνηση με Γιουτζένιο για την Αστάνα

Μέσα στις αποχωρήσεις, η Αστάνα κάνει και μία μεταγραφική κίνηση, αυτή του Πέδρο Γιουτζένιο.

Μία καλή κίνηση φαίνεται πως θα ολοκληρώσει η Αστάνα για το μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Η ομάδα από την Νουρ Σουλτάν αντιμετωπίζει θέματα στην άμυνα, αλλά η κίνηση που κάνει γίνεται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η ομάδα του Τιχόνοφ βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Πέδρο Γιουτζένιο, τον 31χρονο Πορτογάλο ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ όσο και ως σέντερ φορ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες της Σπόρτινγκ, πριν μετακομίσει στην Μπενφίκα, για να κάνει τελικά καριέρα κατά κύριο λόγο στην Βουλγαρία.

Φέτος στην KPL με την φανέλα της Ταράζ κάνει εξαιρετική χρονιά με 7 γκολ και 4 ασίστ σε ένα σύνολο 18 αγώνων, και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα.

Δεδομένων των οικονομικών των Καζάκων, πρόκειται για μία «δυνατή» κίνηση, με έναν παίκτη που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσαρμογή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button