Γενικά

Δολοφονία Άλκη: Σήμερα απολογούνται άλλοι τέσσερις από τους συλληφθέντες

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα (10/02) άλλοι τέσσερις από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Χθες (09/02) είχαμε την απολογία των δύο συνεπιβατών του πρώτου συλληφθέντα, Afksentou Carciu, του Αλεσάντρο Γκέκα και Οδυσσέα Τζούροβιτς, οι οποίοι αμέσως μετά προφυλακίστηκαν. Σήμερα θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου και αύριο Παρασκευή (11/02) αυτοί του τρίτου αυτοκινήτου, αυτού που έστριψε στη Θεοδώρου Γαζή και ξεκίνησαν την επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του.

Και οι υπόλοιποι συλληφθέντες αναμένεται να προφυλακιστούν, σε διάφορες φυλακές της χώρας, με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν να είναι ξεκάθαρες. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα και με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ότι θα προστεθεί και η κατηγορία της “σύστασης εγκληματικής οργάνωσης”, καθώς κάτι τέτοιο καταδεικνύει η δράση τους εκείνο το μοιραίο βράδυ και όχι μόνο.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ένας ο οποίος διαφεύγει, ο Ρότζερ Ντεμιράζι, για τον οποίο έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Απορίες προκαλεί και η μη σύλληψη του 12 ατόμου που φέρεται να συμμετέχει στη δολοφονική επίθεση, που ήταν ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και μέχρι στιγμής αποτελεί το πρόσωπο-φάντασμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button