Ποδόσφαιρο

Διπλή δικαίωση για την ΠΑΕ Άρης! Απορρίφθηκε η προσφυγή του Ένινγκ στην FIFA!

Ο Μίκαελ Ένινγκ τα βρήκε με την ΠΑΕ Άρης αποχωρώντας από την ομάδα, πληρώθηκε και αποζημίωση, αλλά στη συνέχεια προσέφυγε στη FIFA και για τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του. Ότι και αν έκανε πάντως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα.

Παίρνοντας τα χρονικά: Μετά τον αποκλεισμό από την Κοβαλίβκα στο Europa League, ο Ένινγκ και η ΠΑΕ Άρης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Υπέγραψαν και οι δύο πλευρές την συμφωνία, ενώ επιπλέον ο Γερμανός πήρε και την ανάλογη αποζημίωση. Μέχρι σήμερα έχει εισπράξει όλα τα συμφωνηθέντα χρήματα, όμως αυτός είχε άλλα στο μυαλό του.

Ο πρώην προπονητής του Άρη έκανε προσφυγή στη FIFA, ζητώντας να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, μέχρι τις 30-6-2022. Διεκδικούσε συνολικά 230.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης ωστόσο η FIFA απέρριψε την προσφυγή του Γερμανού. Εξέλιξη που πέρα από το οικονομικό σκέλος, αποτελεί και μία ηθική νίκη για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αφού και οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει τη λύση του συμβολαίου και αυτός που χάλασε την συμφωνία ήταν ο Ένινγκ παρασυρόμενος ίσως από τρίτους που ήθελαν με το… νου τους να βλάψουν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button