Ποδόσφαιρο

Διούδης, Κουρμπέλης ζήτησαν συνάντηση με Αλαφούζο για τις αστειότητες του Μπόλονι

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό παρά τα καλά αποτελέσματα. Μάλιστα οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για το συγκεκριμένο θέμα.

Αρχικά αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν υπάρξει επίσημες τοποθετήσεις των παικτών για τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Την αρχή έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ακολούθησε ο Σωκράτης Διούδης. Αμφότεροι εξέφρασαν την επικρατούσα άποψη στο Κορωπί για την εικόνα της ομάδας. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο αγωνιστικό και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Παρά την εξαιρετική πορεία, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως στο «στρατόπεδο» των ποδοσφαιριστών της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για πρόσωπα και καταστάσεις επί των ημερών της τεχνικής ηγεσίας του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίες δεν συμβαδίζουν με το μέγεθος του συλλόγου και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο κλίμα των αποδυτηρίων. Στο… στόχαστρο βρίσκεται φυσικά και ο άμεσος συνεργάτης του, Όλεγκ Κουζνέτσοφ.

Με αφορμή αυτά τα περιστατικά, κάποια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και κάποια άλλα, πολλά περισσότερα όχι, οι αρχηγοί της ομάδας(Κουρμπέλης, Διούδης, Βιγιαφάνιες) στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και πριν αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο όπου ο Παναθηναϊκός έκανε το «διπλό» με δέκα παίκτες, ζήτησαν από τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Σαραβάκο να μεσολαβήσει, ώστε να συναντηθούν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Στόχος τους ήταν να τον ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το τελευταίο τρίμηνο, ώστε εκείνος να έχει πλήρη επίγνωση των πραγμάτων. Μία κίνηση που πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί  τα τελευταία πολλά χρόνια και που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, την οποία… μακιγιάρει η πορεία του τελευταίου μήνα. 

Πως αντέδρασε ο Αλαφούζος; Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά, δεν δέχθηκε σε πρώτη φάση να γίνει αυτό το ραντεβού, καθώς θεωρεί πως η δουλειά που γίνεται «μιλάει» από μόνη της πάνω στο χορτάρι και στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Ρουμάνο προπονητή. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button