Ποδόσφαιρο

Διατηρεί το 4-4-2 ο Μπούργος – Οι σκέψεις του για το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης

Η απουσία του Καμαρά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την απενεργοποίηση των Μάνου και Λόπεθ, δημιουργούν κενό στην κορυφή της επίθεσης και μέσα στις λύσεις που φέρεται να εξετάζει ο Αργεντινός, είναι η συνύπαρξη των Εντιαγέ και Πάλμα.

Ο Χερμάν Μπούργος έχει επιλέξει στα τελευταία παιχνίδια το 4-4-2 και δεν δείχνει τη διάθεση να το εγκαταλείψει. Το μόνο που άλλαξε εξάλλου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σε σχέση με τους προηγούμενους, ήταν ο παρτενέρ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, όπου εκεί επέλεξε τον Ντάνιελ Μαντσίνι (αντί του Λουίς Πάλμα).

Δεδομένης της αναγκαιότητας εξασφάλισης της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να μην μειωθούν οι πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη, ο Αργεντίνος δεν θα αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας. Το σενάριο ενεργοποίησης ενός εκ των Δημήτρη Μάνου, Κριστιάν Λόπεθ ουσιαστικά συγκεντρώνει μηδενικές πιθανότητες, καθώς αμφότεροι… ξέχασαν την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν.

Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της επιστροφής του Μπαντού Ντιαγέ στο αρχικό σχήμα και της δημιουργίας διδύμου με τον Λούις Πάλμα στην επίθεση. Αν θα πρόκειται για καθαρό 4-4-2 ή για 4-4-1-1 είναι κάτι που θα φανεί. Στο ίδιο σενάριο, ο Χουάν Ιτούρμπε θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο αντίστοιχο δεξιό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button