Ποδόσφαιρο

Διακοπές για… 45 μέρες στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σεζόν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με μία βαριά ήττα (1-4) από τον Ολυμπιακό και θα μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι στις 20/21 Αυγούστου για το πρωτάθλημα, άρα η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου. Απόψε στην Λεωφόρο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Παναθηναϊκό και με την συγκατάθεση του Πιέρ Ντρεοσί, από την Δευτέρα οι παίκτες θα είναι σε άδεια! Από τις 17 Μαϊου!

Ο Γάλλος GM συμφώνησε να απολαύσουν οι παίκτες καλοκαιρινές διακοπές που θυμίζουν άλλα επαγγέλματα και όχι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με το διάστημα ξεκούρασης να πλησιάζει τις 45 ημέρες!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και αν το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν λειτουργούσε με ευθύνη του Ντρεοσί τόσο πρόχειρα και ερασιτεχνικά(όπως είχε γίνει και τα Χριστούγεννα), οι παίκτες θα έπρεπε να παραμείνουν για ακόμη μία εβδομάδα προπονήσεων στο Κορωπί, να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μετά να φύγουν για διακοπές, ενώ θα είχαν όσο το δυνατόν περισσότερο στο μυαλό τους το αποψινό ντέρμπι και όχι τις πτήσεις για τις πατρίδες τους και τα τουριστικά θέρετρα. Η τουριστική διάθεση φάνηκε στο χορτάρι της Λεωφόρου με το 1-4 να τα λέει όλα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button