Ποδόσφαιρο

Διαθέσιμος ο Σάσα, δεν προλαβαίνει ο Γκάνεα

Ο Βραζιλιάνος χαφ θα είναι στην αποστολή για το κρίσιμο αυριανό (14/05, 20.00) παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Ρουμάνο μπακ, που θα χάσει και τα Γιάννενα.

Ο Λούκας Σάσα μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και απ’ ότι όλα δείχνουν θα προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος, που θα έχει μία ακόμη επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά την οριστική απώλεια του Μπαντού Εντιαγέ που δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δύσκολα ο Αργεντινός τεχνικός θα ξεκινήσει τον Σάσα στο βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις, αλλά θα τον έχει στον πάγκο, προκειμένου να δώσει ανάσες στους Ματίγια και Ντουκουρέ, που επιβαρύνθηκαν από τα συνεχόμενα λεπτά στα τελευταία παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Κρίστιαν Γκάνεα, ο Ρουμάνος μπακ πονάει ακόμη στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει ακόμη και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Άρη, αυτό κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και χωρίς να έχει γίνει ακόμη συζήτηση για την παραμονή του, το μέλλον του στον Άρη είναι αβέβαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button