Μπάσκετ

Διάψευση Καλάθη για τα περί ρήξης με Γιασικεβίτσιους και επιθυμίας να φύγει από Μπαρτσελόνα

Ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε fake news το δημοσίευμα περί κακών σχέσεων με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και επιθυμίας να αποχωρήσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νικ Καλάθη στο δημοσίευμα της El Mundo Deportivo που ανέφερε πως η σχέση του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι κακή και πως ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής γκαρντ σχολίασε Fake News, δηλαδή ψεύτικα νέα, κάτω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα δείχνοντας ενοχλημένος.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την «Μπάρτσα», η οποία πάντως φέρεται να έχει ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν τον Τόμας Σατοράνσκι.

Η καταλανική εφημερίδα ανέφερε, επίσης, πως οι εκπρόσωποι του Καλάθη τον έχουν ήδη προτείνει σε αρκετές ομάδες, με τις Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και μια επιστροφή του στην Ελλάδα όχι απίθανη.

Τα ισπανικά ΜΜΕ, στα σημερινά τους ρεπορτάζ, αναφέρουν με βεβαιότητα πως οι Νικ Καλάθης, Ρόλαντς Σμιτς και Μπράντον Ντέιβις δεν θα συνεχίσουν στην Μπαρτσελόνα, ενώ τονίζουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία πέρα από τον Τόμας Σατοράνσκι και με τους Όσκαρ ντα Σίλβα και Γιαν Βέσελι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button