Ερασιτέχνης

Δεύτερες στον κόσμο! Τέσσερα κορίτσια του Άρη πήραν το ασημένιο στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα

Oι Ελληνίδες αθλήτριες διέπρεψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου φτάνοντας μέχρι τον τελικό και κατακτόντας το ασημένιο μετάλλιο!

Τις τελευταίες ημέρες στο Βελιγράδι διεξήχθη το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών, εκεί όπου η Ελλάδα αγωνίστηκε με μία 12αδα στην οποία πήραν μέρος τέσσερις αθλήτριες του Άρη.

Η Κατερίνα Παρακεντέ, η Παναγιώτα Καλογήρου, Γεωργία Ρίμπα και η Κατερίνα Παπαχρήστου έπαιξαν απέναντι σε αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας με στόχο να φτάσουν μέχρι την κορυφή!

Στους ομίλους η Ελλάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη προκρίθηκε χωρίς πρόβλημα, χάνοντας μόνο από την «δυνατή» Κινεζική Ταϊπέι. Στους «8» η Ελλάδα έπαιξε με τη διοργανώτρια Σερβία παίρνοντας μεγάλη πρόκριση και στους ημιτελικούς η γαλανόλευκη βρέθηκε και πάλι απέναντι στη Κινεζική Ταϊπέι.

Εκεί ήταν ώρα για… ρεβάνς, με την Ελλάδα να κερδίζει και να φτάνει στον τελικό. Εκεί «λύγισε» στο τέλος, καθώς ένα χαμένο τρίποντο και ένα φάουλ που οδήγησε τις Βουλγάρες στις βολές έφεραν την ήττα με 4 πόντους.

Και πάλι, αξίζουν μόνο συγχαρητήρια για αυτήν την τεράστια επιτυχία της Ελλάδας αλλά και του Άρη, που έχει πλέον τέσσερις «ασημένιες» αθλήτριες!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button