Μπάσκετ

Δεν έδειξε το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τον άφησαν να διεκδικήσει αυτά που μπορούσε (83-72)

Την ήττα στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό γνώρισε ο Άρης, με τα διαιτητικά σφυρίγματα να παίζουν τον ρόλο τους.

Ο Άρης ξεκίνησε με 0-5 με τρίποντο του Τσάλμερς και καλάθι του Κουζέλογλου, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα παίρνοντας προβάδισμα με 12-10.

Με πέντε πόντους του Φλιώνη το ματς ήρθε και πάλι στα «ίσια» με σκορ 15-15, με τον Κολοσσό όμως να παίρνει προβάδισμα 22-17 στην λήξη της πρώτης περιόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους πρώτους πόντους του ως επαγγελματίας πέτυχε ο Νετζήπογλου που ευστόχησε σε 2/2 βολές.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν κάκιστο για τον Άρη που έμεινε για πρώτη φορά πίσω με 10 (30-20) αλλά οι Τσάλμερς (7π.) και Μιλόσεβιτς (6π.) έδωσαν τις λύσεις με τον Άρη να μειώνει σε 37-35, και να πάει στο ημίχρονο με 42-40.

Στην τρίτη περίοδο όμως ο Κολοσσός και πάλι πήρε άμεσα διψήφιο προβάδισμα (50-40), ενώ με τα σφυρίγματα των διαιτητών να παίζουν σημαντικό ρόλο σκορ έφτασε στο 58-44. Ένα καλάθι του Τσάλμερς και ένα τρίποντο του Φλιώνη μείωσαν την διαφορά στους εννέα (58-49), ενώ στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Μιλόσεβιτς με τρίποντο μείωσε και στους οκτώ (62-54) με τρίποντο.

Οι κιτρινόμαυροι όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά περισσότερα, με την διαφορά να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα και να έρχεται η ήττα με τελικό σκορ 83-72.

Την ήττα αυτή «υπέγραψε» και η τριάδα των διαιτητών που για άλλη μία φορά έδωσε ρεσιτάλ..

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button