ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Δεν πάει στο γήπεδο το συμβούλιο της Έβερτον λόγω απειλής για την ασφάλειά του

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα από το Λίβερπουλ τα μέλη του συμβουλίου της δεν θα παρευρεθούν στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, λόγω απειλής για την ασφάλειά τους.

Η Έβερτον γνωστοποίησε πως τα μέλη του συμβουλίου της ομάδας δεν θα παραστούν στο απογευματινό παιχνίδι στο «Γούντισον Παρκ» κόντρα στην Σαουθάμπτον εξαιτίας απειλών που έλαβαν για την ασφάλειά τους.

Η ομάδα από το Λίβερπουλ βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 15 βαθμούς μετά από 17 αγώνες και υπάρχουν έντονα παράπονα από τον αγανακτισμένο κόσμο της.

Πρόσφατα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαρχάντ Μοσίρι με επίσημη δήλωση στο σάιτ της ομάδας ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον Φρανκ Λάμπαρντ. Μέχρι στιγμής τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν ενισχυθεί καθόλου στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Έβερτον: «Ο πρόεδρος Μπιλ Κένραϊτ, ο CEO Ντένις Μπάρετ-Μπάξεντεϊλ, ο υπεύθυνος των οικονομικών και της στρατηγικής Γκραντ Ινγκλς και ο διευθυντής Γκράεμι Σαρπ δέχθηκαν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης ασφαλείας από τους συμβούλους ασφαλείας της ομάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button