Μπάσκετ

«Δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος»

Ο ΛεΜπρον απάντησε σε έντονο ύφος στις δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πως οι αθλητές δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική.

Η απάντηση του ΛεΜπρον Τζέιμς προς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν άργησε, μετά τις δηλώσεις του Σουηδού προς το πρόσωπο του Αμερικανού πως δεν πρέπει να μιλάει για πολιτικά θέματα και να κοιτά τη δουλειά του.

Ο 36χρονος superstar, μετά τη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς επί του Πόρτλαντ (102-93) αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, απαντώντας σε έντονο ύφος, τονίζοντας παράλληλα πως όσο έχει μια δυνατή φωνή δεν θα πάψει να παλεύει για τα δικαιώματα της κοινωνίας και να περιοριστεί μόνο στα αθλητικά.

«Στο τέλος της ημέρας, δεν θα το βουλώσω για πράγματα που είναι λάθος. Παλεύω για την κοινωνία, για τον ρατσισμό, για τις κοινωνικές διακρίσεις και τη συστηματική καταστολή της ψήφου. Για πράγματα που βλέπω πως συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Γνωρίζω πως συμβαίνουν ακόμα, επειδή έχω 300 παιδιά στην ακαδημία μου και ξέρω πως περνούν αυτά τα πράγματα και χρειάζονται μια φωνή.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button