Ποδόσφαιρο

Δεν αφορά το Άρης-ΠΑΟΚ της Κυριακής (17/04) η απόφαση Αυγενάκη

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σταματούν τα εισιτήρια στις θύρες των οργανωμένων, όπου πλέον θα επιτρέπονται μόνο τα διαρκείας.

Σύμφωνα με νεότερες διευκρινίσεις πάντως, η υπουργική απόφαση δεν θα έχει ισχύ για τα ματς αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς στο άρθρο 2, τονίζεται ότι υπάρχει περιθώριο πέντε ημερών στις ομάδες ώστε να ενημερώσουν ποιες Θύρες ορίζονται ως Θύρες οργανωμένων.

Το άρθρο 2 στο ΦΕΚ αναφέρει σχετικά:

Άρθρο 2

Διαδικασία εφαρμογής – Κυρώσεις

Οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (Π.Α.Ε.), οι καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες (Κ.Α.Ε.) και τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, που μετέχουν στις διοργανώσεις του άρθρου 1, καθώς και οι οικείες διοργανώτριες αρχές οφείλουν εντός πέντε (5) ημερών από την υποβολή σχετικού ερωτήματος εκ μέρους της αρμόδιας αστυνομικής αρχής να απαντήσουν εγγράφως και να προσδιορίσουν επακριβώς τα τμήματα των κερκίδων (Θύρες, διαζώματα κ.λπ.), στα οποία έχουν διαθέσει τα χαμηλότερης τιμής προαγορασμένα για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο εισιτήρια («διαρκείας»). Σε περιπτώσεις ρητής άρνησης ή παράλειψης απάντησης εκ μέρους των υπόχρεων, μέσα στην ταχθείσα προς τούτο προθεσμία, στα υποβληθέντα ερωτήματα του πρώτου εδαφίου, καθώς και σε περίπτωση μη παροχής των αιτηθέντων στοιχείων ή πληροφοριών εφαρμόζονται οι παρ. 4, 6 και 7 του άρθρου 1 του ν. 4326/2015 (Α’ 49).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μαρούσι, 5 Απριλίου 2022

Τα παραπάνω πρακτικά σημαίνουν πως η απόφαση Αυγενάκη δεν έχει άμεση εφαρμογή, άρα δεν ισχύει και δεν θα επηρεάσει τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button