Ποδόσφαιρο

Δεν αποπροσανατολίζουν οι απουσίες του Παναθηναϊκού!

Οι πράσινοι έρχονται με αρκετά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, αλλά αυτό δεν βγάζει τους κιτρινόμαυρους από το πλάνο τους, με τον Χερμάν Μπούργος να δίνει το σύνθημα της συγκέντρωσης και της αποφασιστικότητας.

Τα ρεπορτάζ από την Αθήνα μιλούν για έναν Παναθηναϊκό που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη έχοντας πολλές απουσίες. Εκτός των Βέλεθ, Ιωαννίδη και Γκατσίνοβιτς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο «κύμα» ιώσεων και αυτός είναι ο λόγος που στην αποστολή θα μπουν και παίκτες από τον Παναθηναϊκό Β’, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που πιθανόν θα προκύψουν.

Όλα αυτά δεν αποπροσανατολίζουν τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς γνωρίζουν ότι μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το λεγόμενο «εξάποντο», αφού η ομάδα παίζει με αντίπαλο που κυνηγάει τον ίδιο στόχο. Ο Χερμάν Μπούργος προσπάθησε να τους επιστήσει την προσοχή τους στην αυριανή (20/03, 19.00) αναμέτρηση, καθώς τα κίνητρα για τη νίκη είναι πολύ μεγάλα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα, οι ποδοσφαιριστές έχουν ανακτήσει την αυτοπεποίθησή τους και αυτό πρέπει να βγει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάκτηση του τριπόντου κόντρα στον παναθηναϊκό θα δώσει στον Άρη ένα μεγάλο προβάδισμα, καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση με τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα της εξάδας, τον ΠΑΣ Γιάννινα, που λογικά θα δώσει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button