Ποδόσφαιρο

Δεν έπαιξε καλά αλλά κέρδισε (1-0) ο Παναθηναϊκός

Την νίκη με 1-0 πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Λάθη, βιασύνη, επιπόλαιες ενέργειες σε φάση επίθεσης, ένας Παναθηναϊκός που άφησε στην Λαμία το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και παρουσίασε μία προβληματική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα. Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι αδυνατούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, δεν έφτιαχνε προϋποθέσεις για να απειλήσει την αντίπαλη εστία και η αναμέτρηση ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των φιλοξενούμενων. Η ελαφριά ταξιαρχία περίμενε στα δύο τρίτα του γηπέδου και κάνοντας απλά τα βασικά στο ανασταλτικό κομμάτι, κρατούσε μακριά το Τριφύλλι.

Παρά την κακή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα. Ο Μπρούσιτς έκανε χέρι μετά την σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Έλληνας εξτρέμ έστησε την μπάλα στα έντεκα βήματα, εκτέλεσε ιδανικά και έγραψε το 1-0.

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή για τους πράσινους, δείγμα της άθλιας εικόνας τους πάνω στο χορτάρι, με τον Απόλλωνα να έχει ένα σουτ του Ντομίνγκες στο 29᾽ που έδιωξε ο Διούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν άλλαξε στο παραμικρό την αγωνιστική του εικόνα. Πολλά λάθη, αρκετές πεταμένες ευκαιρίες για δημιουργία προϋποθέσεων στο ανοιχτό γήπεδο και στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ξανά η ίδια διαχείριση του ματς. Μάζεμα στο μισό γήπεδο, η μπάλα στον αντίπαλο και παιχνίδι με τον χρόνο για την διατήρηση του 1-0. \\

Με εξαίρεση δύο κεφαλιές του Σένκεφελντ και του Καρλίτος από κόρνερ και ένα σουτ του Αϊτόρ στις καθυστερήσεις, το Τριφύλλι δεν έκανε την παραμικρή φάση και οι αλλαγές του Μπόλονι δεν άλλαξαν προς το καλύτερο τους γηπεδούχους. Ούτε ο Σερπέζης που αντικατέστησε τον τραυματία Αλεξανδρόπουλο, ούτε ο Αϊτόρ, ούτε και ο Βιγιαφάνιες έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Ο Απόλλωνας πήρε μέτρα, κυκλοφόρησε την μπάλα αλλά έψαχνε με γεμίσματα να βρει την ισοφάριση. Πάντως, στο 92᾽είχε την μεγάλη του ευκαιρία να… τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό αλλά η κεφαλιά του Λισγάρα πέρασε λίγο άουτ.

πηγή: gazzeta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button