Ποδόσφαιρο

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Μάντζιος

Ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν αρκετά τις δύο τελευταίες μέρες πάνω στο σημερινό ντέρμπι, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του.

Φαίνεται πως κάποιες αποφάσεις θα είναι της τελευταίας στιγμής, όπως για παράδειγμα αν θα προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του, που θα αφορούν σε όλες τις γραμμές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουέστα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα παραμείνει πιθανότατα το Φαμπιάνο-Μπράμπετς με τον Ρόουζ να έχει κάποιες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα. Για τα δεξιά φαβορί είναι ο Οντουμπάζιο και για τα αριστερά ο Μοντόγια.

Στη μεσαία γραμμή ίσως υπάρξουν οι περισσότερες αλλαγές, με τους Ζουλ, Βερστράτε, Τζούρασεκ και Βέλεθ (με αυτή τη σειρά) να ερίζουν για τις δύο θέσεις και τον Νταρίντα λογικά να είναι ο τρίτος, αγωνιζόμενος πιο ψηλά.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μορόν, ενώ στα δεξιά ο Σουλεϊμάνοφ έχει το προβάδισμα, σε σχέση με τον Φετφατζίδη, όπως και αριστερά ο Σαβέριο, με αουτσάιντερ τον Σαμόρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button