Ποδόσφαιρο

Δαρδαμανέλης στο Yellow: «Όσοι έχουν θέσεις να πιέσουν για τον Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την παραλία:

Αναβαθμίσαμε αυτό που βλέπουμε, αυτό που ζούμε. Το ότι μπορούμε να κάνουμε την ηλιοθεραπεία μας και να πιούμε το κοκτέιλ μας στο πολεοδομικό συγκρότημα λέει πολλά πράγματα.

Οι κάτοικοι της Καλαμαριάς το έχουν αγκαλιάσει αυτό, το είχαμε ανάγκη μετά τον εγκλεισμό και ο κόσμος το χαίρεται.

Η παραλία μας δεν έχει χαρακτηριστεί λουτρική, αλλά κάποιοι κάνουν βουτιές. Έχουμε κάποιες μετρήσεις που είναι θετικές, από τον Μάιο του 2018 σε 10-12 μετρήσεις που έγιναν παρουσιάζονται εντός ορίων δεδομένα.

Ο Θεμαϊκός καθαρίζει και περιμένουμε μέσα στην τριετία η παραλία μας να πάρει γαλάζια σημαία. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες.

Για την αναβάθμιση του Κόδρα:

Περιμένουμε να δούμε πότε θα επιτραπεί από την πολιτεία και τους λοιμοξιολόγους να παίξουμε μουσική. Είμαστε έτοιμοι και μόλις δοθεί το πράσινο φως θα κάνουμε το βήμα.

Είναι ένας χώρος μοναδικής ομορφιάς, τέτοιος χώρος δεν υπάρχει στα βαλκάνια. Εμείς κάναμε τα βήματα, διώξαμε τους καταπατητές, είτε το παράνομο κυνοκομείο είτε άλλους που βρισκότανε εκεί.

Θα δημιουργήσουμε ράμπες, θα υπάρχουν χημικές τουαλέτες και θα αποκλείονται το οχήματα. Στόχος είναι να αποτελέσει το Κόδρα ένα πόλο έλξης για όλων τον κόσμο της Καλαμαριάς αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Για το πως είναι να είσαι δήμαρχος σε καιρό πανδημίας:

Eίμαστε δήμαρχοι αλλά λειτουργούμε σαν… γενικοί διευθυντές. Δεν μπορούμε να βγούμε έξω, ακόμη και αν θέλουμε να ξεφύγουμε

Οι συνδημότες μου θεωρώ όμως ότι βλέπουν αυτό που κάνουμε, από την καθαριότητα, από τα πέντε σχολεία που παραδίδουμε, από τις εκδηλώσεις που προσπαθούμε να κάνουμε.

Για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Καλαμαριά:

Είναι πρώτη φορά στην μεταπολίτευση που ήρθε πρωθυπουργός στο δημαρχείο της Καλαμαριάς. Μου δείχνει ότι έχει την αντίληψη, μου είπε ότι η πολιτεία έχει αδικήσει την Καλαμαριά.

Για τον Χάρρυ Κλυνν με τον οποίο είχε κατέβει πρώτη φορά στις εκλογές το 2010:

Είναι ένας από τους ανθρώπους που αγάπησε όσο λίγοι την Καλαμαριά, αλλά η Καλαμαριά δεν τον αγκάλιασε. Έχει τύχη και στην Αθήνα να μου μιλήσουν για τον Απόλλωνα και τον Χάρρυ Κλυνν. Αν είχε εκλεγεί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Για την σχέση του Άρη με την πολιτεία:

Ο Άρης δεν έχει τύχει αυτής της προσοχής που θα έπρεπε από την Ελληνική πολιτεία. Πρέπει ο Άρης να διεκδικήσει και να πάρει πράγματα.

Ο Ηρακλής κατάφερε κάποια πράγματα γιατί βρέθηκε ένας υπουργός Ηρακληδέας. Αυτό πρέπει να το έχουμε και εμείς στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να διεκδικούμε για τις ομάδες μας.

Έχω αισθήματα για τον Άρη, πρέπει όσοι έχουμε θέσεις να βοηθήσουμε την ομάδα.

Για τις στιγμές που θυμάται:

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Άρης-ΠΑΟΚ στο Παλέ τις χρυσές εποχές, είμαι πιο μπασκετικός. Έχω έρθει σε επαφή μαζί του για να τιμηθεί σε κάποια εκδήλωση στον δήμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button