Ποδόσφαιρο

Δίχως… προπόνηση ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορέσουν να κάνουν ούτε μία καλή προπόνηση για το ματς «κορυφής» με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς το χρονικό περιθώριο που είχε να προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός ήταν μόλις δύο μέρες.

Την Πέμπτη (26/11) έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν με την Μάντσεστερ Σίτι και το ευχάριστο νέο είναι ότι μπήκαν στις προπονήσεις οι Χολέμπας και Ελ Αραμπί, όπερ σημαίνει ότι θα τους έχει ο Μαρτίνς στη διάθεσή του για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, όμως, όλη η ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει μία νορμάλ προπόνηση και ο Μαρτίνς να «προβάρει» ενδεκάδα, καθώς και την Παρασκευή (27/11) θα πάει αναγκαστικά σε ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Οπότε με… μισή προπόνηση θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα επιδιώξει το Σάββατο (28/11) κόντρα στον Άρη.

Άλλωστε και ο Μαρτίνς αυτό που εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του δεν ήταν τίποτε άλλο από το να αφήσουν πίσω τα όσα συνέβησαν με την Σίτι, να μην ασχοληθούν καθόλου με τον «τελικό» της Μασσαλίας, καθώς προέχει το ματς με τον Άρη που έως τώρα παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League.

πηγή: fosonline.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button