Ποδόσφαιρο

Δίνει στον Ματέο το χρόνο του!

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Άρη είναι στην πατρίδα του, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή και έχει άδεια από την ομάδα μέχρι να αισθανθεί καλύτερα για να επιστρέψει.

Ο Ματέο Γκαρσία περνάει μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, καθώς χρειάστηκε να “αποχαιρετήσει¨ τον αγαπημένο του πατέρα, έναν άνθρωπο που ήταν αυτός που τον βοήθησε περισσότερο για να ακολουθήσει το όνειρό του και να παίξει ποδόσφαιρο. Όπως είναι λογικό ο 25χρονος Αργεντινός ήταν “ράκος” μετά την ενημέρωση από την πατρίδα του για τον θάνατο του πατέρα του, με τους ανθρώπους του Άρη να του δίνουν άδεια επ’ αόριστον.

Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων θέλει να είναι δίπλα στη μητέρα του και τον μικρό του αδερφό και φυσικά στον Άρη θα του δώσουν όσο χρόνο χρειαστεί για είναι δίπλα στην οικογένειά του. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Γκαρσία θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, που θα γίνει λογικά την προσεχή Κυριακή, με την επιστροφή του να μεταφέρεται μάλλον για την επόμενη εβδομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button