YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Δίνει εισιτήρια ο Ατρόμητος, παράλογη άρνηση της αστυνομίας και αποφασίζει ο Βρούτσης

Ο Ατρόμητος και ο Άρης θέλουν, μένει να φανεί το αν θα επικρατήσει η λογική, ή ο παραλογισμός που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ενόψει του Ατρόμητος-Άρης, στην οποία οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν εισιτήρια για τον κόσμο τους, με τον Ατρόμητο να συμφωνεί να παραχωρεί όλη τη θύρα 1.

Η Αστυνομία δυτικής Αττικής όμως αρνήθηκε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση χωρίς πραγματικά κανέναν λόγο, τη στιγμή που πέρυσι οι οπαδοί Άρη και Ατρομήτου συνυπήρξαν στο γήπεδο χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Πλέον την τελική απόφαση για το αν θα επιτραπεί η μετακίνηση θα πάρει ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button