Γενικά

Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Σήμερα η αγόρευση του Γιάννη Πουλτσίδη

Με την αγόρευση του έτερου νομικού της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Γιάννη Πουλτσίδη, συνεχίζεται σήμερα η δίκη των δώδεκα οπαδών του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη.

Κατά τη χθεσινή μέρα πραγματοποιήθηκε η αγόρευση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος στην έναρξή της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης αιτήθηκε να σχηματισθεί ξεχωριστή δικογραφία σε βάρος των «12» για εγκληματική οργάνωση.

Ακόμη ζήτησε να αναζητηθούν οι ηθικοί αυτουργοί των ηθικών αυτουργών της δολοφονικής επίθεσης, μιας και όπως είπε υπάρχουν μεγαλύτερα ηλικιακά μέλη στον Σύνδεσμο, «ανώνυμοι ηγέτες που κανείς δεν τολμά να πει το όνομά τους», τα οποία συνεδριάζουν σε ένα «δωματιάκι» και έπειτα δίνουν εντολές στους μικρότερους.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε εκτενώς και στην εισαγγελική πρόταση η οποία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη και την απόπειρα ανθρωποκτονίας των δύο φίλων του δείχνοντας ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης των 1ο κατηγορούμενο, 9 εκ των κατηγορούμενων ως αυτουργούς και 2 ως συνεργούς.

Ο δικηγόρος εξήγησε πως διαφοροποιείται σε κάποια σημεία με την εισαγγελική πρόταση και έκανε λόγο για περισσότερους από έναν ηθικούς αυτουργούς της στυγερής επίθεσης, βάζοντας στο στόχαστρο τον 12ο κατηγορούμενο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button