Ποδόσφαιρο

Δίκαιη ανταμοιβή για Μπράμπετς!

Ο διεθνής Τσέχος κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει τους πάντες στον Άρη με τη συμπεριφορά του, αγωνιστική και όχι μόνο, στη μιάμιση σεζόν παρουσίας του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και δικαιολογημένα κερδίζει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Η εθνικότητα και η συνύπαρξη στην εθνική Τσεχίας δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που συνδέουν τον Γιάκουμπ Μπράμπετς με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, καθώς έχουν και τον ίδιο ατζέντη, τον Οντρεϊ Χόβανεκ. Ο τελευταίος αναμένεται αύριο (12/12) στην Ελλάδα, για την επικύρωση της προφορικής συμφωνίας με τον Νταρίντα για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και στη συνέχεια θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα επέκτασης του συμβολαίου του Μπράμπετς, έως το καλοκαίρι του 2025.

Τον περασμένο Ιούνιο η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την καλή πορεία των επαφών, ενώ είχαμε σημειώσει ότι το καταλυτικό ραντεβού θα γίνει πριν την αλλαγή του χρόνου. Πλέον έφτασε η ώρα και βάσει των δεδομένων που ήδη υπάρχουν, εκτιμάται ότι το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου γι’ ακόμη έναν χρόνο είναι περισσότερο τυπικό.

Οι κιτρινόμαυροι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά, την επαγγελματική νοοτροπία και τον χαρακτήρα του Μπράμπετς, ο οποίος μάλιστα έβαλε το χεράκι του για να επιτευχθεί η συμφωνία με τον Νταρίντα. Ο δε Τσέχος δήλωσε πρόσφατα ότι απολαμβάνει την διαβίωσή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και ότι θέλει να επεκτείνει το διάστημα παραμονής του στον Άρη, διότι είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο συμπεριφοράς της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button