Μπάσκετ

Δέδας: «Πολύ σημαντικό φιλικό κόντρα στον Άρη – Έχει τη φιλοσοφία του Καστρίτη»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για το φιλικό της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Άρη, τονίζοντας πως είναι σημαντικό που οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν ομάδα επιπέδου Eurocup.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ»:

Για το φιλικό με τον Άρη: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην πόλη μου για να αντιμετωπίσω μια ομάδα, στην οποία εργάστηκα μια διετία, σε άλλες εποχές και άλλες συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα γνώριμα πρόσωπα. Από την άλλη για μας αυτό το φιλικό είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια πρόβα τζενεράλε, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήθελα οι παίκτες μου να αντιμετωπίσουν σε μια καλή, μια ομάδα καλή, επιπέδου EuroCup, που μπορεί να διεκδικήσει συμμετοχή στα playoff της διοργάνωσης. Το έδειξε και πέρυσι. Σε μια έδρα που θα παιχθεί πολύ physical παιχνίδι, όπως είναι η φιλοσοφία του κόουτς Καστρίτη. Είναι πολύ καλό τεστ για μας για να δούμε πως θα ανταποκριθούμε απέναντι σε μια επιπέδου EuroCup».

Για την ομάδα του: «Εμείς, προφανώς έχουμε πολύ καλό υλικό, το ξέρει ο κόσμος. Είμαστε σε διαδικασία μονταρίσματος. Προσπαθώ να βρω ακόμη τις πεντάδες και τους κατάλληλους συνδυασμούς, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας και ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στο φιλικό με τον Άρη, πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα ‘δεθούν’ οι παίκτες, που είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το επίπεδο. Θα παίξουμε καλό μπάσκετ και μπάσκετ για να κερδίζουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button