Ποδόσφαιρο

Γόγολος: «Σταθμός η φετινή χρονιά, στόχος οι τίτλοι τα επόμενα χρόνια»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν προπονητής, Σπύρος Γόγολος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Το μεγάλο όπλο του Άρη την φετινή χρονιά ήταν η άμυνα του Άρη. Όταν μια ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θέλει τίτλους δεν νοείται να μην έχει μία πολύ καλή αμυντική λειτουργεία όπως έχει ο Άρης την φετινή χρονιά.

Το να πείσεις τους 10 παίκτες να αμυνθούν συγχρονισμένα, να είναι κοντά οι γραμμές είναι κάτι δύσκολο για τον προπονητή για αυτό πρέπει να πάρει τα εύσημα ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άρης έχει ακόμη γρήγορες αντιμετωπίσεις και καλές αλληλοκαλύψεις, ενώ οδηγεί εκείνος τον αντίπαλο εκεί που θέλει, δεν τον οδηγεί ο αντίπαλος.

Για την διάρκεια που πρέπει να έχει ο Άρης:

Aυτό που είδαμε φέτος πρέπει να είναι σταθμός για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή χημεία με διοίκηση και προπονητή και πρέπει ο Άρης να ξεκινήσει να διεκδικεί επί ίσοις όροις τίτλους.

Η διοίκηση πρέπει να ασχολείται με το πως να ενισχύσει την ομάδα χρόνο με τον χρόνο για να διεκδικεί η ομάδα τίτλους.

Φέτος χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία με το κύπελλο και ο στόχος τώρα που μένει είναι η δεύτερη θέση που θεωρώ ότι είναι εφικτή.

Για το τι του άρεσε από τον φετινό Άρη:

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση την φετινή χρονιά είναι ο ρυθμός που έχει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και για πολύ ώρα. Θεωρώ ότι η διαχείριση του υλικού από τον Άκη Μάντζιο είναι πολύ σημαντική.

Δεν είδαμε μία μεγάλη κοιλιά όπως βλέπουμε συνήθως από τις άλλες ομάδες. Αν εξαιρέσουμε 20 μέρες τον Ιανουάριο η ομάδα ήταν καλή, ανταγωνιστική και είχε μεγάλη ένταση στα παιχνίδια.

Ο Άρης ήταν πάντα ανταγωνιστικός, πήγαινε για την νίκη και έχει κάνει πάρα πολλά διπλά.

Για το Άρης-ΑΕΚ:

Έχουν διαφορά οι ομάδες και το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Το έχουν δείξει και οι ομάδες όταν βρίσκονται μεταξύ τους, ακόμη και αν έχασε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης από το γκολ του Γκαρσία.

Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Αλλά με την εικόνα και το ρόστερ που έχει δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να περάσει στην βαθμολογία τον Άρη.

Ο Άρης πρέπει να είναι σοβαρός, πειθαρχημένος, να ξεχάσει το πρώτο ημίχρονο με την Τρίπολη.

Για τον Μάνο:

Ο Μάνος έχει 6 γκολ, έχει κερδίσει πέναλτι, έχει δοκάρια. Είναι ένας φιλότιμος προπονητής που βοηθάει σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού. Ένας καλογυμνασμένος ποδοσφαιριστής που είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή δείχνει ότι έχει χαρακτήρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button