Ποδόσφαιρο

Γόγολος: «Ισχυρή προσωπικότητα ο Μάντζιος με όρεξη για δουλειά – Ξέρει ότι είναι η ευκαιρία της καριέρας του»

Ο Σπύρος Γόγολος, πρώην παίκτης του Άρη και νύν προπονητής, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Άκη Μάντζιο.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στον Πανιώνιο, ενώ διατηρούν και πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Αναλυτικά όσα είπε ο 42χρονος προπονητής στον Παναγιώτη Γκαμπράνη και τον Πάρη Τρικαλιώτη στην εκπομπή «Sport Talk»…

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε μια καλή σχέση με τον Άκη, υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήταν σε υψηλό επίπεδο ως παίκτης, το ίδιο είναι και ως προπονητής και θεωρώ ότι έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Για τα στοιχεία του Μάντζιου: «Έχει ισχυρή προσωπικότητα, έχει αγωνιστεί στον Άρη, γνωρίζει που πηγαίνει και πως πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και αρκετή πίεση, αλλά είναι σε μια ηλικία που έχει πάρει τις εμπειρίες του και είναι έτοιμος να κάνει πράξη αυτά που θέλει. Παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζει το ρόστερ, τις αδυναμίες και βάση του υλικού θέλει να προσαρμόσει τα δικά του θέλω σε τεχνικό επίπεδο.

Μέρα με την ημέρα οι παίκτες θα αφομοιώνουν τη φιλοσοφία του με στόχο να βελτιωθεί η ομάδα, να γίνει πιο ελκυστική και να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Είναι ένας… μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής, πέρασε από ομάδες με πίεση, έχει όλο το πακέτο για να κάνει μια αξιόλογη πορεία στην προπονητική. Ήρθε με το δικό του τιμ κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή.

Για το αν είχαν επικοινωνία πρόσφατα: «Μιλήσαμε από την στιγμή που υπέγραψε. Έχει πολλή δουλειά να κάνει, είναι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος, με πολλή διάθεση. Είναι σημαντική πρόκληση για τον ίδιο και το ξέρει. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, του δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί εκεί και αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του και έτσι το βλέπει και ο ίδιος».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Το πρόβλημα του Άρη είναι το άδειο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι κάτι που μας έχει ενοχλήσει πολύ γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά τη δυναμική της έδρας του. Όταν αλλάζει προπονητής σε μια ομάδα βλέπουμε πως αλλάζει η ψυχολογία και οι παίκτες όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω.

Δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο ΠΑΣ, έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, μαθαίνω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλει υπομονή, είναι δύσκολο παιχνίδι, θα έχει μεγάλη διάθεση για να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΣ».

Για τη σχέση του με την προπονητική: «Έχω πάρει τελευταία και το δίπλωμα UEFA Α , ασχολούμαι με την προπονητική εδώ και τέσσερα χρόνια. Βρίσκομαι τώρα στον πάγκο των ΠΟ Μουδανίων, θέλουμε να πάμε στη Γ’ Εθνική, γίνεται καλή δουλειά και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button