Βόλεϊ

Γυναικείο Βόλεϊ: “Εβδομάδα τελικών”

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του το γυναικείο βόλεϊ του Άρη, με τον Αία Ευόσμου για τους προημιτελικούς του κυπέλλου, αλλά και με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Εβδομάδα “τελικών” κόντρα σε Αία και ΠΑΟΚ

Η ομάδα μας παίζει την πρόκρισή της στο Final Four Κυπέλλου, την Τετάρτη (26/02, 20:00) στο κλειστό της Μίκρας απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Η αναμέτρηση, εκτός από κρίσιμη για ένα μεγάλο μας στόχο, θα έχει και ανθρώπινο χαρακτήρα.

Τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Στέφανου Σιούμη, επί σειρά ετών μέλους του συνδέσμου φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες», ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2019. Αντί εισιτηρίων, θα διατίθενται κουπόνια των 5 ευρώ, στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Δευτέρα έως Τετάρτη, από τις 10:00 έως τις 15:30) και φυσικά στην είσοδο του κλειστού της Μίκρας τη μέρα του αγώνα.

Ένας αγώνας, διπλός σκοπός, λοιπόν, την ερχόμενη Τετάρτη. Και περιμένουμε από τους φίλους του ΑΡΗ να γεμίσουν το γήπεδο της Μίκρας, ώστε αφενός να ωθήσουν τα κορίτσια μας προς το Final Four, αφετέρου να ενισχύσουν την οικογένεια του αδικοχαμένου φιλάθλου του συλλόγου μας.

Το Σάββατο στις 29 Φεβρουαρίου έχουμε έναν νέο “τελικό” αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, ενάντια στον Π.Α.Ο.Κ στις 18.30 στο γηπεδο της Μικράς. Ένα παιχνίδι που περιμένουμε οι φίλοι της ομάδας να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα μοναδική και να ωθήσουν την ομάδα μας στη νίκη που θα τις δώσει ελπίδες στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button