Ποδόσφαιρο

Γυμναστής Γκάμα: «Ο Μπρούνο είναι πεπεισμένος ότι θα πάει τελικό»

Ο Νίκος Τάσσος, προσωπικός γυμναστής του Γκάμα, μίλησε στοYellow Radio Και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press»

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Για το γκολ που είχε ζητήσει πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ:

Εκτός από τον Μπρούνο συνεργάζομαι και με τους Σόουζα, Σάσα, Διαμαντόπουλο και ένα παιδί που έφυγε, τον Κωνσταντινίδη, οπότε έχουμε καθημερινή προσωπική επαφή. Πριν από κάθε ματς μιλάμε με τα παιδιά να δω πως είναι , αν θα παίξουν, που θα παίξουν. Φροντίζω πρι από κάθε ματς να τους ευχηθώ καλή τύχη. Έχω μερικές φορές διαίσθηση, αυτή την φορά είχα με τον Μπρούνο ότι θα σκοράρει. Του το είχα πει και μου είπε «μακάρι» και κράτησε την υπίσχεση του και μου το αφιέρωση.

Έτσι είχε γίνει και με τον Σάσα, είχα διαίσθηση ότι θα σκοράρει με ΠΑΟΚ και έγινε.

Για το αν θα ζητήσει ένα γκολ από τον Γκάμα και στον επαναληπτικό:

Είμαι σίγουρος πως ένα ακόμα γκολ θα το βάλει ο Γκάμα γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Τι κάνει ακριβώς με τους παίκτες

Είναι ένα γενικό πλάνο που στηρίζουμε στην καθημερινή προπόνηση. Συνήθως έρχονται εδώ τα παιδιά για να βελτιώσουν τις «αδυναμίες»τους κι από εκεί και πέρα όταν οι υποχρεώσεις είναι πιο χαλαρές μπορούμε να δουλέψουμε πράγματα στην φυσική κατάσταση που θέλουν ή και στην δύναμη που θέλουν γιατί παίζει ρόλο αυτό στο ποδόσφαιρο.

Αν αντέχουν οι παίκτες στα συνεχόμενα παιχνίδια

Μπορούν κι αυτό φαίνεται μέχρι τώρα. Μπορούν.

Είναι όλοι επαγγελματίες, είναι όλοι καταπληκτικά παιδιά γι’ αυτό και βρίσκεται εκεί η ομάδα, είτε παίζουν είτε δεν παίζουν. Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Σόουζα ο οποίος για μερικούς μήνες δεν συμμετείχε τόσο ενεργά στην ομάδα αλλά όπως παραρατηρείται συμπεριφερόταν σαν αρχηγός ήταν πάντα μπροστά στους πανηγυρισμούς, στις φωτογραφίες και πάντα έλεγε και λέει τα καλύτερα για την ομάδα. Αυτό κρατάει την ομάδα εκεί που είναι και θα παραμείνει ψηλά.

Όλοι βγάζουν αγάπη. Με τον Γκάμα που μιλήσαμε πριν λίγες μέρες είναι πεπεισμένος ότι θα πάει στον τελικό. Αλλά ο Σόουζα που διαννύει τον 4ο χρόνο στην ομάδα θα μπορούσα να πω πως είναι ένας οπαδός του Άρη γιατί από την αρχή όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για την ομάδα, για την Θεσσαλονίκη και γενικά την Ελλάδα. Είναι παίκτης που χρειάζεται κάθε ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που είναι στο ρόστερ.

Για την τρέλα του Σάσα

Ο Σάσα είναι τρελός. Είναι πάρα πολύ κοινωνικό παιδί, με όποιον κι αν έρθει σε επαφή είναι πάντα χαμογελαστός. Είναι 110% επαγγελματίας, του αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει, του αρέσει πάρα πολύ να το φτάνει στα όρια. Και ναι είναι τρελός με την καλή έννοια. Έκανε το τατουάζ τον Θεό του πολέμου τον Οκτώβριο, δεν αφορά την σχέση του με τον Άρη αλλά του αρέσει σε όποια χώρα παίζει ποδόσφαιρο να κάνει κάτι το οποίο αφορά την συγκεκριμένη χώρα. Και φυσικά του αρέσει να μαθαίνει και την γλώσσα κάθε χώρα καθώς και τώρα κάνει δυο φορές την εβδομάδα Ελληνικά. Μιλάει λίγο, μπορεί να καταλάβει.

Για το γεγονός ότι είναι μια γροθιά

Έχω προσωπική επαφή καθημερινά μαζί τους. Τους ρωτάω γι’ αυτά που ακούω και διαβάζουν είναι πράγματα που τους αφήνουν ανεπηρέαστους και το πρώτο πράγμα που λένε έιναι πως θέλουν να τελειώσει η χρονιά, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κι από εκεί και πέρα είναι διαθετημένοι να συζητήσουν με τον Άρη, για΄τι έχιε τον πρώτο λόγο και από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι, καθαρά επαγγελματικό θα τα βάλουν κάτω για τους ίδιους και τις οικογένειες τους για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο

Αν είναι αποφασισμένοι για Κύπελλο και Ευρώπη

Είναι ιδιαίτερα μετά τον ημιτελικό με ΑΕΚ

Πόσα χρόνια βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο

Είμαι τα τελευταία δυο χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο. Γενικά είμαι Θεσσαλονίκη τα τελευταία 14 χρόνια λόγω σπουδών και δουλειάς. Δούλευα σε άλλο γυμναστήριο της πόλης για αρκετά χρόνια. Στο συγκεκριμένο που βρίσκομαι τώρα με βοηθάει πολύ με τα παιδιά γιατί μου παρέχει ότι χρειάζομαι (χώρο και εξοπλισμό). Υπήρχε και μια βοήθεια από τον Νέτο, ο οποίος είναι επίσης τρελός. Είχε έρθει και αφού είδε την δουλειά μπήκε στο .. τρυπάκι να φέρνει κάποιους παίκτες εδώ.

Αν πηγαίνει γήπεδο

Εννοείται! Κάθε Κυριακή στο Χαριλάου είμαι.

Για τον Διαμαντόπουλο

Είναι καταπληκτικό παιδί. Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη η περίοδος που δεν αγωνίζεται αλλά και με αυ΄τον έχω πάθει πλάκα γιατί δουλεύει σαν να παίζει όχι σαν να θέλει να παίξει κι αυτό είναι το σωστό για μένα για να αρπάξει αμέσως την ευκαιρία όταν του δωθεί. Ο Δημήτρης πέρα που δουλεύουμε με την ομάδα και μαζί μου κάνει κι’άλλα πράγματα όπως πιλάτες. Για να βρεις ρυθμούς είναι δύσκολο όταν δεν κάνεις παιχνίδια αλλά σαν σώμα, δύναμη και αντοχή πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και άμα του ζητηθεί θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι στρατιώτης.

Αν έχει την διαίσθηση ότι θα πάρει ο Άρης το Κύπελλο

Αυτό είναι λίγο μακρινό. Έχω διαίσθηση για τον ημιτελικό ότι θα λήξει 1-0 και το γκολ θα το βάλει ο Ιντέγε

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button