Ποδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Ωραίο ότι ο Άρης είναι στην κορυφή, έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα ο Μάντζιος»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του Άρη και στο αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: 

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ΑΕΛ: «Από τη συνεργασία που είχα με την ομάδα έχω μόνο καλά να κρατήσω. Με ενδιαφέρει η εξέλιξη της ομάδας, ενώ πέρσι κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά φθάνοντας πολύ κοντά στην είσοδο μας στα πλέιοφ του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Γιάννη Τάτση και γενικότερα στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ».

Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Πολλά ακούστηκαν, αλλά ήμασταν και παραμένουμε φίλοι. Είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Δεν μπορώ να διαγράψω το χρόνο που συνεργαστήκαμε και να κρατήσω την τελευταία στιγμή. Μεταξύ μας υπήρχε αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Κρατάω όλα τα καλά τόσο από τον κύριο Κούγια, όσο και από την ομάδα».

Για το μέλλον του: «Θέλω να πάρω το χρόνο μου, να σκεφτώ το επόμενο βήμα της καριέρας μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Το τηλέφωνο μου χτύπησε 2-3 φορές από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν με έπεισε κανένα από τα πρότζεκτ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Η κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού επηρεάζει και τις ομάδες. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως συνεχίζει την περσινή εξαιρετική του πορεία και είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι δυνατές, ενώ και ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η πορεία του πρωταθλήματος θα κριθεί από τη σταθερότητα της κάθε ομάδας».

Για το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός: «Είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Είναι πολύ ωραίο που ο Άρης βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Η πρόσληψη του Άκη Μάντζιου φαίνεται πως έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Όπως είπα και προηγουμένως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, οπότε προβλέπω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και αρκετά καλό θέαμα». 

Για το μοντέλο ποδοσφαίρου που του αρέσει: «Όλα τα μοντέλα ποδοσφαίρου εμφανίζουν διαφορές και δεν είναι όμοια. Εγώ λειτουργώ παίρνοντας τα στοιχεία που μου αρέσουν από όλα τα μοντέλα ποδοσφαίρου, τοποθετώντας τα στη δική μου σκέψη και στο δικό μου πλάνο». 

Για τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι μία πάρα πολύ θλιβερή είδηση για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ειδικά για τη δική μας γενιά ήταν ο άνθρωπος που μας ώθησε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις απίθανες στιγμές που έζησα ως παιδί βλέποντας τον στο Μουντιάλ του 1986 και στη Νάπολι. Για εμένα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και παρά το θάνατο του, ο μύθος του θα μείνει ανεξίτηλος στο πέρασμα των αιώνων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button