Ποδόσφαιρο

Γούναρης: «Πετυχημένος ο Καρυπίδης, πλήρης η ομάδα, λείπει μόνο ένας φορ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Κλίμης Γούναρης, ένας άνθρωπος που βρέθηκε στον τελευταίο τίτλο της ομάδας και έχει υπηρετήσει τον Άρη από γήπεδο και πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

Πιστεύω ότι αν εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε τελειώσει με νίκη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε έναν ακόμη τίτλο, εκτός από την Ευρωπαϊκή έξοδο.

Για την φετινή σεζόν:

Στο ποδόσφαιρο ομάδα δεν φτιάχνεις από την μία μέρα στην άλλη. Φέτος η Ευρωπαϊκή μας έξοδο συνοδεύτηκε με καλύτερη εικόνα και εμφανίσεις από τις προηγούμενες χρονιές. Η ομάδα παρουσιάστηκε πλήρης, καλή, κέρδισε τις εντυπώσεις από όλους τους φιλάθλους στην Ελλάδα. Έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και η σεζόν είναι φυσικά πετυχημένη.

Για το τελευταίο διάστημα:

Η ομάδα έκανε μία κοιλιά τελευταία, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έκανε όλον τον χρόνο. Ο Άρης έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και αυτό πρέπει να πιστωθεί στους παίκτες, στους προπονητές, στην διοίκηση, σε κάθε άνθρωπο της ομάδας. Αν την επόμενη χρονιά ανέβεις ένα σκαλοπάτι ακόμη θα ναι επιτυχία.

Για το φετινό ρόστερ:

Σε κάποιες θέσεις θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, να είμαστε ενισχυμένη. Φέτος ο Άρης στηρίχθηκε στην άμυνα, για αυτό ήρθαν οι επιτυχίες.

Μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα αλλά δεν είχαμε τον άνθρωπο που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Για το πρόβλημα στα σέντερ φορ:

Είχα τις αμφιβολίες μου για τον Μήτρογλου και δυστυχώς φαίνεται ότι είχαν βάσει. Όπως και για τον Μπρούνο, όταν δεν παίζεις σε επίσημα ματς δεν μπορεί να είσαι καλά, εκεί αποκτάς ρυθμό και χαρακτήρα.

Για την μέτρια εικόνα του Άρη στα πλέι-οφ:

Η ομάδα στα πλέι-οφ έδειξε μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτό που έδειξε μέσα στην σεζόν. Και οι προπονητές κάνουν λάθη φυσικά. Φέτος μας βοήθησε πάρα πολύ το κέντρο μας, πάνω εκεί έχτισε ο Άρης.

Θυμάμαι πως στην δικιά μας ομάδα την διαφορά την έκαναν οι μέσοι, έβαζαν γκολ ο Κούης, ο Σεμερτζίδης.

Για τον Καρυπίδη:

Bεβαίως και είναι πετυχημένος. Δεν θέλω καν να θυμάμαι σε τι καταστάσεις είχαμε φτάσει, λέγαμε σε τι χωριά θα παίξουμε. Βλέπουμε ότι περνάμε ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ, σημαίνει ότι κάτι καλό κάνουμε στις επιλογές μας.

Για την συνέχεια:

Εγώ εύχομαι η συνέχεια μας να είναι εξίσου επιτυχημένη και να μην έχουμε προβλήματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν θέλω να μιλάω για αυτά, αλλά δεν γίνεται κάποιος άλλος να έχει κάνει χρεή και να το βάζουν σε εσένα να τα πληρώνεις.

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι δυνατόν να έχουμε ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους; Είναι άλλο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μέσα και να έχουν την υποστήριξη. Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να παρθούν αποφάσεις με αυτήν την πανδημία.

Για τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί:

Είχα την τύχη να είμαι δίπλα σε εξαιρετικούς παίκτης, στον Αλεξιάδη, τον Σπυρίδων, τον Συρόπουλο, τον Κωνσταντινίδη. Μετά είχαμε τον Κούη, τον Φοιρό, τον Ζήνδρο, τον Βένο, τον Σεμερτζίδη, τον Μόκαλη, ήταν μία πολύ μεγάλη 20ετία. Ο καθένας έχει 300 παιχνίδια και παραπάνω στον σύλλογο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button