ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκρίνια Γκουαρδιόλα επειδή η Σίτι θα πάει με το πούλμαν και όχι με το αεροπλάνο στο Νιούκαστλ

Απόσταση 234 χιλιομέτρων χωρίζει το Μάντσεστερ από το Νιούκαστλ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα γκρινιάζει επειδή η Σίτι θα ταξιδέψει οδικώς και όχι με αεροπλάνο.

Οι δυο ομάδες θα τεθούν απόψε αντιμέτωπες για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup και στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έκρυψε τα νεύρα του για το γεγονός ότι η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει το ταξίδι με λεωφορείο και όχι με αεροπλάνο.

Σημείωσε, μάλιστα, ο Γκουαρδιόλα ότι μπορεί το ταξίδι να μην είναι μακρινό, αλλά οι παίκτες του θα στερηθούν με αυτόν τον τρόπο χρόνο ξεκούρασης.

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε με αεροπλάνο, υπάρχουν προβλήματα με τα αεροπλάνα, οπότε πρέπει να πάρουμε λεωφορείο και θα φτάσουμε δύο ή τρεις ώρες αργότερα, πολύ αργότερα από το αναμενόμενο» είπε και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ξεκούρασης, ειδικά ψυχικά. Δύο ή τρεις εβδομάδες ανάπαυσης μεταξύ των διακοπών δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ξεκούρασης χρόνο με τον χρόνο. Παραπονιέμαι λίγο εδώ και μετά το ξεχνάω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button