Ποδόσφαιρο

Γκουϊντέτι: Η προϋπόθεση που θέτει η Αλαβές και το «αλμυρό» συμβόλαιο

Συγκεκριμένα είναι τα δεδομένα για την υπόθεση του Σουηδού, με την μπάλα να είναι αυτήν την στιγμή στο γήπεδο της Αλαβές.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζον Γκουϊντέτι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αλαβές μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Παρόλα αυτά οι Ίβηρες δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει έτσι απλά.

Το πρώτο ζήτημα για την Αλαβές είναι το θέμα της αντικατάστασης του. Ακόμη και αν δεν υπολογίζεται σαν βασικό στέλεχος της ομάδας ο 28χρονος παραμένει αξιόπιστη λύση, που πρόσφατα μάλιστα της προσέφερε δύο γκολ στο κόπα ντελ ρέι.

Έτσι αυτό που τονίζεται από την Ισπανία είναι πως πρώτα η ομάδα του Γκουντιέτι θα βρει τον αντικαταστάτη του και στην συνέχεια θα πάρει την τελική απόφαση για την αποχώρηση του.

Το δεύτερο κομμάτι είναι το οικονομικό. Ο έμπειρος φορ έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, που -σύμφωνα με τα τοπικά μέσα- είναι κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Η Αλαβές θέλει να καταφέρει να απαλλαγεί από αυτό.

Υπάρχουν προτάσεις από την Ισπανία που δεν προχωράνε καθώς οι ομάδες που τον θέλουν ζητάνε από την Αλαβές να καλύψει αρκετά μεγάλο ποσοστό από τις αποδοχές του Σοηδού.

Έτσι οι σύλλογοι οι οποίοι θα προσφερθούν να καλύψουν μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Γκουϊντέτι ή να τον αποκτήσουν και ως ελεύθερο με κάποιο αντάλλαγμα θα έχουν την προτεραιώτητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button