Ποδόσφαιρο

Γκουρατζάς: «Δεν γινόταν να μην παίξουμε για τον Κουκ, όσοι τον γνώρισαν ξέρουν»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Box to Box» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γκουρατζάς.

Μέλος των Bat Signal που θα παίξουν για το φεστιβάλ στην μνήμη του Κουκ αλλά και γνωστός μέσα από τα συνθήματα που μελοποιεί, μίλησε στον Ιάσονα Μίσχο για όλα αυτά τα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά για το αν η πρόταση έγινε στον ίδιο:

Σε εμένα έγινε η πρόσκληση, μου είπε ο Ozi να παίξουμε με τον οποίο έχω επαφές, έχουμε γράψει και κομμάτι (σ.σ. Dont’ drink and drive ozi). Στην αρχή δεν απάντησα γιατί δεν ήμασταν μαζεμένοι, είχε περάσει πολύς καιρός.

Προέκυψε όμως το συγκεκριμένο φεστιβάλ όπως και ένα ακόμη, και σίγουρα δεν γινόταν να μην παίξουμε για τον Κουκ.

Για το ότι έχει γνωρίσει τον Κουκ:

Ήρθα στην Θεσσαλονίκη το 2006, εκεί κοντά η Χαριλάου ήταν η γειτονιά μου, είχα πολλούς φίλους Αρειανούς. Τον Κουκ τον ήξερα σαν φυσιογνωμία, ήξερα ότι είναι θρυλικός.

Τον είχα γνωρίσει πρώτη φορά σε μία πορεία. Ήταν σκληρές οι καταστάσεις και με την αστυνομία, τον έβλεπα εκεί που ήταν πρώτος, ήταν μπροστά και δεν μασούσε τίποτα.

Σαν άνθρωπο τον γνώρισα και μέσα από τους Bat Signal. Eρχόταν στα live μας και σιγά-σιγά τον γνώρισα. Ήξερα όταν πιώ μια μπύρα μαζί του ότι θα περάσω πολύ καλά και θα γελάσω πάρα πολύ, είχε το χιούμορ, είχε την ατάκα.

Όσοι δεν τον γνώρισαν δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν βγαίνουν πλέον τέτοιοι άνθρωποι.

Για το αν έχει ξαναπαίξει σε γήπεδο:

Δεν έχω ξαναπαίξει σε γήπεδο, έπαιξε και αυτό ρόλο, έπαιξαν όλα ρόλο, έπαιξε η πόλη, έπαιξε η νοσταλγία, έπαιξε το ότι θα παίξουμε για τον Κουκ, οι άλλες μπάντες που θα είναι εκεί.

Για το σύνθημα που ξεχωρίζει, από όσο έχει κάνει στο youtube:

Ίσως το ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει του ΟΦΗ να είναι από τα καλύτερα. Μου άρεσε πολύ και του Πανιωνίου αλλά και το Άρη, Άρη καψούρα μου μεγάλη. Κάθε σύνθημα όμως το κάνω με πολύ προσοχή, με πολύ διάθεση και μεράκι, οπότε δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω κάποιο.

Για το αν νιώθει στήριξε από τον κόσμο και αν θα συνεχίσει:

Νιώθω πολύ στήριξη από τον κόσμο, την βλέπω καθημερινά και στον δρόμο. Προφανώς δεν είμαι ακόμη viral, όταν είσαι viral ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα πέσεις, αλλά δεν με νοιάζει να είμαι viral.

Έρχεται τώρα και η τρίτη σεζόν στην οποία θα υπάρχει και σύνθημα του Άρη, το «Στο λεωφορείο μπαίνω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button