ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρντιόλα: «Δεν αλλάζει η γνώμη μου για τη Ρεάλ…»

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τελικό του Champions League άφησαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης (1-1).

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χαρακτήρισε ισορροπημένο το παιχνίδι του Μπερναμπέου, ενώ ξεκαθάρισε πως η γνώμη του για τους Μαδριλένους δεν αλλάζει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα: «Ισορροπημένο παιχνίδι. Όταν ήμασταν καλύτεροι, σκόραραν, όταν ήταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε. Έμοιαζε όπως το περυσινό ανά διαστήματα. Η γνώμη που είχα για τη Ρεάλ διατηρήθηκε ίδια κι η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ. Δεν υπάρχει εξήγηση για τα γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, το ίδιο και πέρυσι, όταν έπρεπε να συνέλθουμε για την Premier League, να αγωνιστούμε και μετά να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ».

Για τον Έρλινγκ Χάλαντ και το μαρκάρισμά του, εξήγησε: «Οι χώροι μεταξύ του Καμαβινγκά και του Καρβαχάλ δεν καταλαμβάνονταν από τους στόπερ, αλλά από τους Βαλβέρδε και Κρόος. Οι δύο στόπερ ήταν με τον Χάλαντ».

Τέλος, ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές: «Επειδή αυτοί που ήταν μέσα ήταν καλά, ήταν παίκτες που κρατούσαν την μπάλα. Η Ρεάλ είχε παίκτες που έκαναν καλό τρανζίσιον. Αν το παιχνίδι έπαιρνε τρελό ρυθμό, δεν θα ήμασταν στο ίδιο επίπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button