ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: “Θα προτιμούσα να μην παίζαμε με τη Λιντς”

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/12) εκτός έδρας τη Λιντς και θέλει να επιστρέψει με νίκη στην Premier League μετά τη διακοπή του Μουντιάλ.

Ωστόσο, το έργο των Πολιτών δεν θα είναι εύκολο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες ομάδες.

“Με τη Λιντς είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Θα προτιμούσα άλλον αντίπαλο από τη Λιντς αυτή τη στιγμή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι η πιο επιθετική ομάδα στην Premier League, στατιστικά. Δεν σου αφήνουν χρόνο να σκεφτείς και πρέπει να είσαι τόσο ακριβής, πρέπει να είσαι σε πολύ καλό επίπεδο”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Χουλιάν Αλβάρες: “Δεν χρειάζεται να παίξει σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή να το κερδίσει για να μάθουμε τι παίκτης είναι. Για αυτόν, είναι απίστευτο, στην ηλικία που είναι, να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Χάρη στην Αργεντινή θα επιστρέψει καλύτερος παίκτης.

Αυτό είναι υπέροχο για εμάς και, μετά από αυτό, θα δούμε τι θα συμβεί, μέρα με τη μέρα. Είναι φανταστικό να έχει ζήσει αυτή την εμπειρία, να παίζει υπό πίεση σε προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικό – παίζεις ή δεν παίζεις – αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι εμπειρία για εκείνον”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button