ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε αρκετά… πεινασμένοι, ίσως για τη Σεβίλλη να είναι πιο εύκολος ο τελικός»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup με τη Σεβίλλη τόνισε πως η ομάδα του παραμένει «πεινασμένη» για τρόπαια, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ανδαλουσιανούς.

Η Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη έγραψε ιστορία και κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας μετά από χρόνια που αποτελούσε ο Νο. 1 στόχος του κλαμπ. Οι Πολίτες την Τετάρτη (16/8, 22:00) θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και το πρώτο τους UEFA Super Cup, καθώς θα αντιμετωπίσουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πολυνίκη του Europa League, Σεβίλλη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της κατάκτησης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στην πρόκληση του Super Cup, στην επιθυμία για ακόμα περισσότερους τίτλους και στην πολύ πιο έμπειρη αντίπαλο τους, σε αυτά τα παιχνίδια.

«Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύσκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι. Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας.

Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως για την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League. Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καταλανός κόουτς.

O Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε και στο «σοκ» με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε, λέγοντας: «Θα δούμε τι θα συμβεί για πιθανό αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, θα συζητήσουμε με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που θα έχουμε. Είναι μεγάλο πλήγμα να τον χάνεις όχι για ένα και δύο ματς, αλλά για πολύ καιρό, μιας και είναι αναντικατάστατος, αλλά θα βρούμε εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουμε το κενό του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button