Μπάσκετ

Γκιουζέλης: «Μόλις ήρθε η πρόταση του Άρη δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο»

Ο Γιώργος Γκιουζέλης μίλησε για τη συμφωνία του με τους κιτρινόμαυρους στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά για τη σύγκριση του παιχνιδιού του με τον πατέρα του είπε:

Ο μπαμπάς ήταν προς το «5», πιο δυνατός και γεροδεμένος, αλλά και εγώ είμαι πεισματάρης και προσπαθώ πάντα για την ομάδα. Μου αρέσει πολύ να βάζω τον κόσμο στην εξίσωση, πόσο μάλλον τώρα που θα είμαι μέλος της μεγάλης προσπάθειας του Άρη με ένα γήπεδο που πάντα γεμίζει.

Για τη φετινή πρόταση του Άρη:

Μόλις ήρθε η πρόταση του Άρη είπα όταν δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος και προπονητής που εκτιμώ πάρα πολύ. Είχα μιλήσει και τα προηγούμενα καλοκαίρια, πάντα υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά φέτος μόλις μίλησα με τον κόουτς είπα ότι δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο.

Για το αν είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Άρη:

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ανυπομονώ πάρα πολύ γιατί τόσα χρόνια ζούσα αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σαν αντίπαλος, οπότε τώρα ίσως είναι ένα παραπάνω η ανυπομονησία που έχω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μαζί με τον κόουτς.

Για τη λογική που υπάρχει στον Άρη:

Μου αρέσει πάρα πολύ η νοοτροπία που έχει ο κόουτς, αυτό είναι κάτι που με κέρδισε, μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω για την ομάδα. Ο Άρης ήταν σε κάθε ματς ανταγωνιστικός, πόσο μάλλον με το διπλό στο ΟΑΚΑ. Αυτό που κάνει ο κόουτς είναι να προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από όλους τους παίκτες.

Για τον Ελληνικό κορμό και τις απαιτήσεις:

Η ομάδα στηρίζεται και στους Έλληνες παίκτες, φέτος θα είμαστε μία καλή ομάδα Ελλήνων συν τους ξένους που θα έρθουν.

Το ότι θα υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια είναι η χαρά του κάθε παίκτη. Το Eurocup είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση και ο όγκος των παιχνιδιών σου δίνει τη δυνατότητα να αποδείξεις τι αξίζεις.

Τέλος μιλώντας προς τον κόσμο του Άρη είπε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο κόσμος του Άρη είναι πολύ μπασκετικός και ξέρω ότι θα γεμίσει το γήπεδο. Όλα τα χρόνια με όποιον και να παίζει ο Άρης το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button