Ποδόσφαιρο

Γκαρσία: «Η ευθύνη είναι δική μου όταν φτιάχνω την ενδεκάδα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε πως παίρνει την ευθύνη για το στήσιμο της ενδεκάδας. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν κατεβάζουν 13 παίκτες απέναντί τους. Μπέρδεψε τους τελικούς με τα φιλικά φαίνεται…

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova: «Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Ο Άρης είχε γρήγορους ποδοσφαιριστές και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης εμφάνισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οπότε αναγκαστικά τραβήξαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια στη θέση “10” και τον θυσιάσαμε. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία του.

Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι θα γινόταν, μας βοήθησε το γεγονός πως παίξαμε με δύο επιθετικούς στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη η δική μου όταν φτιάχνω την ενδεκάδα, η ομάδα με δύο επιθετικούς έφτιαξε ευκαιρίες.

Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν καλά, το ρόστερ το ξέρουμε και έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένος με νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιγγάρας, που ήταν καλός σήμερα, δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μένουν αρκετά παιχνίδια, το μοναδικό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα και να μεταδώσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται.

Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα, να βάζω ποδοσφαιριστές με θέληση για τη νίκη και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια, ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Μερικές φορές είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος όταν υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν μπορώ να πω πως οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν. Στον ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται να δώσεις κάτι παραπάνω, αυτό δεν αγοράζεται σε φαρμακείο. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button