Ποδόσφαιρο

Γκαρέ: «Ξέρω ότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα-Έχω ακούσει πολλά για το ντέρμπι»

Δείτε τι είπε ο Αργεντίνος.

Ο Μπέντζαμιν Γκαρέ, στις δηλώσεις του στη NOVA, σχολίασε την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, περιέγραψε το αγωνιστικό του προφίλ και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και αύριο (8/2) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, ερωτώμενος τι είναι αυτό που τον έφερε στην Ελλάδα και τον Άρη απάντησε: “Ξέρω ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα! Μια ομάδα με ιστορία, που έχει φιλοδοξίες και στόχο να πρωταγωνιστεί. Ήρθα με πολύ σεβασμό απέναντι στο σύλλογο και πολλή όρεξη να συνεισφέρω, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, να πετύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας”.

Στην ερώτηση, αν είχε κάποιες πληροφορίες για τον Άρη κι αν ναι από ποιους, είπε: “Είχα επικοινωνία με τον Μόντσου, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον κ. Ρέγιες. Φυσικά, μίλησα και με τη διοίκηση του Άρη. Μάζεψα όσες πληροφορίες χρειαζόμουν για να αποφασίσω”.

Ο Γκαρέ ρωτήθηκε, αν ήρθε έτοιμος αγωνιστικά στον Άρη. Τόνισε: Τους τελευταίους μήνες δεν έχω όσα αγωνιστικά λεπτά θα ήθελα. Ωστόσο, άρχισα ήδη να μπαίνω στο κλίμα της νέας μου ομάδας. Άρχισα να γνωρίζω τους νέους συμπαίκτες μου και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, σύμφωνα με αυτό που ζητάει ο προπονητής. Έχω μεγάλη όρεξη να ενταχθώ το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω”.

Ο Αργεντίνος μέσος ήρθε πριν ένα κλάσικο εδώ στην Ελλάδα, αυτό μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα, αν τον χρειαστεί ο προπονητής του, αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: “Πράγματι! Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το ντέρμπι. Είμαι γνώστης τι σημαίνε να παίζεις σε ντέρμπι. Είμαι από την Αργεντινή. Εκεί τα clasicos είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Αν χρειαστεί να παίξω, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μακάρι να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας μας”.

Σχετικά με το αγωνιστικό του προφίλ, περιέγραψε τον εαυτό του ως εξής: Αγωνίζομαι κυρίως στις πλάγιες γραμμές, ως μεσοεπιθετικός. Μπορώ να αγωνιστώ στην αριστερή πλευρά, αλλά η αγαπημένη μου θέση είναι δεξιά, με αντίθετο πόδι. Μπορώ, επίσης, να αγωνιστώ πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ως δημιουργικός μέσος, με καθήκον τη δημιουργία επιθέσεων για την ομάδα. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός και να δίνω ασίστ. Βεβαίως, θέλω να μετατρέπω τις ευκαιρίες που μου δίνονται σε γκολ. Πάντως, το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι ότι είμαι παίκτης της ομάδας, παιζω συλλογικά και μου αρέσει να βοηθάω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button