ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Γκαντώνας: «Ήδη έχουμε κρατήσεις για τις φανέλες που έρχεται, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω» φιλοξενήθηκε ο ταμίας του ερασιτέχνη Άρη, Αλέξανδρος Γκαντώνας που μίλησε για την αυθεντική φανέλα του Αυτοκράτωρα που επανεκδίδεται από τον Α.Σ. Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Για την φανέλα-ρέπλικα

Αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη η φανέλα με το νούμερο έξι, ενώ σύντομα θα υπάρχουν όλα τα νούμερα της Αυτοκρατορίας, που ήταν τότε από το 4 έως το 15.

Ο κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, είναι κάτι που το ζητούσε ο κόσμος πολλά χρόνια. Θα έρθουν και άλλες φανέλες, και του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου.

Είναι ένα εγχείρημα που συνεχίζεται, δεν έχει σταματημό. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Άρη για την ανταπόκριση.

Για την τιμή:

Η τιμή είναι στα 45 για τα ανδρικά στα 35 για τα παιδικά νούμερα. Ο κόσμος μπορεί να την προμηθευτεί μέσω της viva και μπορούμε να την στείλουμε ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και τηλεφωνικά μέσω του ερασιτέχνη μπορεί ο κόσμος να καλεί και η γραμματεία θα τον εξυπηρετήσει.

Για το πόσες φανέλες έχουν πουληθεί και το πόσες είναι διαθέσιμες:

Η πρώτη παρτίδα ήταν 300 φανέλες που φύγανε όλες. Η δεύτερη παρτίδα είναι άλλα 600 κομμάτια, που ήδη έχουμε κρατήσεις. Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλους τους φίλους του Άρη που θέλουν να την προμηθευτούν και έχουν αργήσει να το κάνουν.

Για την συνέχεια:

Θα έρθουν και άλλες ενέργειες, δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτό. Συνεχίζουμε και παλεύουμε όλοι μαζί για να κάνουμε τον Άρη δυνατό και να τον φτάσουμε εκεί που πρέπει σε όλα τα επίπεδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button