ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκαλτιέ: «Ο Εμπαπέ δεν είναι πάνω από την Παρί»

Ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ σε συνέντευξη του θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται γύρω από τις σχέσεις των παικτών του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για Νεϊμάρ-Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκαλτιέ για τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ έφτασε στις 4 Ιουλίου σε φόρμα, έτοιμος. Δεν του μίλησα αμέσως. Στις πρώτες μέρες ήταν πολύ παρατηρητικός. Οι ιδιωτικές μας συζητήσεις έγιναν στην Ιαπωνία. Του είπα ότι είμαι χαρούμενος που είμαι ο προπονητής του. Μετά του είπα ότι διαβάζω πολλά πράγματα, αλλά είμαι εδώ χωρίς καμία προκατάληψη και ότι θα τον κρίνω με ότι δω.

Ο Νεϊμάρ που έχω συναντήσει είναι ένας θαυμάσιος επαγγελματίας, που προετοιμάζεται στις προπονήσεις, φτάνει πολύ νωρίς και δεν χάνει προπόνηση. Έχει επίγνωση της κατάστασής του και της οργάνωσης γύρω του. Προφανώς έχει και τον στόχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Και για τον Εμπαπέ: «Ο Εμπαπέ ενσαρκώνει το πρότζεκτ της Παρί. Και όταν λέω ενσαρκώνει δεν εννοώ ότι είναι πάνω από το κλαμπ. Ο Εμπαπέ είναι στο ίδιο επίπεδο με όλους τους άλλους παίκτες. Στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι που είχε θαυμάσια καριέρα, που είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά και στο ίδιο παιχνίδι με τον Νεϊμάρ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button