ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γκαλτιέ: «Είμαι υπό πίεση από τότε που υπέγραψα στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Δίχως τον τραυματία Κιλιάν Μπαπέ, με τους Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι στην επίθεσή της, η Παρί Σεν Ζερμέν επισκέπτεται αύριο (08/02) τη Μαρσέιγ σε αγώνα για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Γαλλίας (coupe de France).

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή των Παριζιάνων, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη που γεννήθηκε και απέναντι στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα σαν ποδοσφαιριστής (1985-87), πριν επιστρέψει (195-97) και φυσικά εργαστεί αργότερα ως βοηθός του Χαβιέρ Κλεμέντε.

«Σε λίγες εβδομάδες παίζουμε δύο φορές στο Vélodrome. Ωστόσο, τώρα προπονώ την Παρί Σεν Ζερμέν και ξέρω τι σημαίνει αυτή η αντιπαλότητα. Είναι ένα ντέρμπι. Επικεντρώνομαι στην προετοιμασία για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Σέρχιο Ράμος, ο Βεράτι και ο Νεϊμάρ είναι διαθέσιμοι. Ο Ρενάτο Σάντσες θα απουσιάσει για λίγες εβδομάδες», είπε.

«Ο Φεβρουάριος είναι ένας ενδιαφέρον μήνας. Έχουμε πολλά παιχνίδια και την υποχρέωση να κερδίσουμε. Είμαι υπό πίεση από τότε που υπέγραψα στην Παρί Σεν Ζερμέν γιατί πρέπει πάντα να παίρνεις καλά αποτελέσματα. Πρώτα στη Μασσαλία και μετά κόντρα στην Μπάγερν. Η διαχείριση είναι σημαντική. Είπα στους ποδοσφαιριστές ότι παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, όχι με 60.000 κόσμο. Μπορεί να συμβούν διαφορετικά πράγματα σε έναν αγώνα, αλλά πρέπει να συμπεριφέρεσαι ήρεμα και να είσαι έξυπνος», πρόσθεσε.

«Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που παίζει καλά. Από την έλευση του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο, η ομάδα τους πιέζει πολύ, τεχνικά έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να ερμηνεύσουμε σωστά το παιχνίδι», συμπλήρωσε, ενώ σχετικά με την αποχώρηση του Κέιλορ Νάβας τόνισε:

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά τον Ντοναρούμα ούτε νιώθει πιο απελευθερωμένος από πριν. Η ιεραρχία μεταξύ των δύο ήταν πάντα σαφής. Ο Κέιλορ τη σεβάστηκε και φέρθηκε υποδειγματικά από την αρχή, αν και ήθελε να παίξει και γι’ αυτό αποφάσισε να φύγει. Τώρα ο Σέρχιο Ρίκο είναι το νούμερο δύο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button