Ποδόσφαιρο

Γκαζάλ κατά Κούγια: «Πολύ δύσκολος άνθρωπος, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά στην ΑΕΛ»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να λύσει το συμβόλαιο του με τη Λάρισα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για χάρη της Σμούχα εξήγησε σε δηλώσεις του ο πρώην άσος των «βυσσινί» Αλί Γκαζάλ.

Στην Αίγυπτο για λογαριασμό της Σμούχα επέστρεψε ο Αλί Γκαζάλ.

Ο 28χρονος μέσος, που αγωνίστηκε στη Λάρισα από τον Ιανουάριο του 2020, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και κατέγραψε στο ενεργητικό του 15 συμμετοχές μίλησε στην ιστοσελίδα kooora.com όπου και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να λύσει το συμβόλαιο του με την θεσσαλική ομάδα.

«Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος, όμως έγιναν παράξενα πράγματα στην ομάδα. Δεν πήγαινε καλά η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Συμμετείχα στις υποχρεώσεις του συλλόγου, αλλά είχα έναν τραυματισμό, ο οποίος με επηρέασε ψυχολογικά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος άλλαξε τον προπονητή και άρχισα να παίζω. Συμφωνήσαμε να αποχωρήσω όταν ήρθε η πρόταση της Σμούχα. Ζήτησα να ακυρώσουμε το συμβόλαιο μου λόγω της ψυχολογικής μου κατάστασης».

Ο Αιγύπτιος χαφ αναφέρθηκε σε αυτή και στον συμπατριώτη του Αμρ Ουάρντα, για τον οποίο είπε: «Όταν πήγα στην Ελλάδα διαπίστωσα πως ο Αμρ Ουάρντα στον αγωνιστικό τομέα θεωρείται εκεί ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Όλοι όμως έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button