Ποδόσφαιρο

Γκάνεα: «Μου κόστισε που έμεινα εκτός…»

Την επάνοδό του στη βασική ενδεκάδα του Άρη και την επιθετική αφλογιστία της ομάδας του εντός έδρας σχολίασε εν όψει Παναιτωλικού (24/10, 16:00) ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Ο Κιτρινόμαυρος άσος μίλησε στη NOVA για το ματς με τους Αγρινιώτες, στεκόμενος αρχικά στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία.

«Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, που δεν έκανε στους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα, ώστε να βρει γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό:

«Μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι οι παίκτες, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που παίζει ξανά βασικός, κάτι που δεν ίσχυσε στους δύο πρώτους αγώνες της τρέχουσας σεζόν:

«Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button