Ποδόσφαιρο

Γκάμα: «Για αυτό δεν έμεινα στον Άρη, ήταν δύσκολα μετά…»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για το τέλος της πορείας του στον Άρη.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο τι ακριβώς συνέβη πριν αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει από τον Άρη, αλλά και τα συναισθήματα του.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο gazzeta:

Πως αποφάσισες να φύγεις από τον Άρη;

Ήμουν στην τελευταία μου χρονιά. Άρχισα να παίζω λίγο με τον Μπούργος, ενώ τις προηγούμενες σεζόν έπαιζα συνέχεια. Έφτανε η ώρα που τελείωνε το συμβόλαιο μου. Ήμουν ανοιχτός να μείνω, επειδή ήμουν χαρούμενος εκεί, μου άρεσε πολύ και είχα μια σύνδεση. Ο πρόεδρος μου είπε να περιμένω και πως θα μιλήσουμε αργότερα. Ο χρόνος περνούσε, είχα αυτήν την προσφορά από την ΑΕΚ Λάρνακας και έπρεπε να πάρω αποφάσεις. Είχε φτάσει Ιούλιος, ο Άρης είχε αρχίσει προετοιμασία και είπα πως ήταν ώρα να αλλάξω περιβάλλον. Επίσης η ΑΕΚ Λάρνακας θα έπαιζε και στα προκριματικά του Champions League. Είναι μια ομάδα που θα μαχόταν για το πρωτάθλημα στην Κύπρο και είπα «γιατί όχι»; Με κάλεσε ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, τον οποίο είχα στη Λα Κορούνια. Ήταν ώρα για αλλαγή.

Αλλά ήσουν άτυχος…

Ναι, στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Έφυγα από ένα μέρος που αισθανόμουν πολύ όμορφα. Όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στην πόλη. Έκανα μια νέα αρχή σ’ άλλη χώρα. Ήρθα και μετά από έναν μήνα τραυματίστηκα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button